PASIANSSI-ARTIKKELIT

Pelit ovat aina olleet erinomainen tapa viettää vapaa-aikaa – oli sitten kyseessä yksinpelattava pasianssi tai jokin muu koukuttava viihdyke. Jo pelkästään erilaisia pasianssin variaatiota on olemassa kymmeniä – ellei jopa satoja.

Pasianssi.comilla pelattava kokoonpano muodostuu perinteisestä Klondike-pasianssista, Vapaakentästä, Spider-pasianssista sekä Pyramidi-pasianssista, mutta artikkelit-osiossa päästään pintaa syvemmälle.

Tältä sivulta löydät erilaisten pelien sääntöjä, vinkkejä sekä muita uutiskynnyksen ylittäviä tarinoita pasianssin ystäviä kiinnostavien aiheiden tiimoilta. Artikkeleissa saatetaan välillä jopa karauttaa korttipeleistä kauemmas – erilaisia nostalgiapelejä koskeviin päivityksiin asti.

Pasianssi.com toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan syvemmin pasianssin ja muiden pelien ihmeelliseen maailmaan!

JÄRJESTELYPASIANSSI

10.11.2017

Pasianssit saa pystyyn toki myös ilman supernopeaa nettiyhteyttä, sillä perinteinen korttipakka mahdollistaa lukuisia pasianssin eri variaatioita pelattavaksesi. Tässä artikkelissa tutustutaan yksinpeliin nimeltä järjestelypasianssi. Jos vaihtelu virkistää, lukaise ihmeessä pelin säännöt ja testaa taitojasi!

Pasianssi.com tarjoaa kattavan valikoiman ilmaiseksi netissä pelattavia pasiansseja: perinteinen pasianssi, Vapaakenttä, Spider-pasianssi ja Pyramidi-pasianssi varmistavat sen, että löydät vapaa-aikaasi eri korttipelien tarjoamaa viihdykettä internetissä surffaillessasi.

Lue koko artikkeli

KELLO-PASIANSSI

03.11.2017

Pasianssi.comilla pääset pelaamaan ilmaiseksi sekä perinteistä pasianssia, Vapaakenttää, Spider-pasianssia kuin Pyramidi-pasianssiakin. Jopa nyky-tietoyhteiskunnassa koittaa kuitenkin hetkiä, jolloin korttipelien pelaaminen netissä ei juuri halutulla hetkellä onnistu. Haluamme varmistaa, että ajanviihdettä pasianssien parissa riittää niin katvealueilla kuin erinäisten yhteysongelmien aikana.

Tässä artikkelissa esitellään vaihtoehtoinen pasianssi, jonka parissa aikaa voi tappaa silloin, kun internet-yhteyttä ei ole saatavilla. Pelisääntöjä ja -vinkkejä on tarjolla seuraavaan, yksinpelattavaan korttipeliin: kello-pasianssi. Ei muuta kuin korttipakka käteen ja pelaamaan!

Lue koko artikkeli

Joko lukeminen riittää? Joko sormet syyhyävät ja haluat käydä käsiksi pasianssien tarjoamiin haasteisiin? Valitse alta suosikkisi ja vietä laadukasta vapaa-aikaa pasianssi.comilla:

  • Perinteinen pasianssi - kaikkien aikojen kestosuosikki
  • Vapaakenttä - osoita oveluutesi ja ratko kiperä korttipelihaaste
  • Pyramidi - pura pasianssi kortti kortilta ja tuuleta huipulla
  • Spider - selätä hämähäkkipelkosi ja päihitä pasianssi